Incassoprofessionals

Als deurwaarder, advocaat of medewerker van een incassobureau heeft u er iedere dag mee te maken: onwillige schuldenaren. Ze kunnen niet betalen of willen uw opdrachtgever niet betalen. U heeft geen idee waar u zich op kunt verhalen of het kost heel veel tijd en moeite om te achterhalen waar de verhaalsmiddelen liggen.

Het dreigen met een faillissementsaanvraag is vaak al heel nuttig. Veel schuldenaren willen een faillissement voorkomen, omdat een curator dan de het heft in handen neemt.

Als het dreigen geen effect heeft, dan is de volgende stap de faillissementsaanvraag. Maar dan moet u wel over een steunvordering beschikken. Met de toenemende privacyregels wordt het steeds moeilijker die te vinden. Via ons platform kunt u naar steunvorderingen zoeken en met elkaar in contact komen.

We werken met twee gebruiksopties, waarvan een helemaal gereed is. De andere is in ontwikkeling.

Op dit moment is het uitsluitend mogelijk om een individuele zoekopdracht te doen. We werken aan een oplossing om ook via een verzamelbestand zoekopdrachten uit te voeren.

U kunt aangeven dat u als gemachtigde optreedt. Verder geldt dat u de contactgegevens ontvangt van de andere schuldeiser die ook een zoekopdracht heeft gedaan. Voor meer informatie over de werkwijze, wordt verwezen naar de desbetreffende pagina.

Indien het uw voorkeur geeft om via een verzamelbestand zoekopdrachten te doen, verzoeken wij u daartoe een mail te sturen naar ontwikkelingen@twosolve.nl.