Welkom bij TwoSolve

TwoSolve wil schuldeisers met elkaar in contact brengen, zodat schuldenaren zich niet kunnen verschuilen achter de toenemende anonimisering als het gevolg van globalisering en strenge privacyregels.

Wie zitten er achter TwoSolve?

Mr. Luuk Steenbergen en Paul Haldan zijn het brein achter TwoSolve. In 2020 hebben zij hun krachten gebundeld en zijn ze begonnen met het ontwikkelen van een platform. Een platform waarbij bedrijven elkaar kunnen vinden in een tijd waarin privacy belangrijk is. 

Mr. Steenbergen werkt al ruim 20 jaar als advocaat en heeft zich in de loop der tijd gespecialiseerd in het insolventierecht. Hij is bedrijfsjurist en treedt op als curator.

Paul Haldan is een internetconsultant met veel kennis en ervaring. Hij heeft voor verschillende bedrijven in binnen- en buitenland diverse webapplicaties en internetplatforms ontwikkeld en geïmplementeerd.

Waarom we bestaan?

Door de digitalisering is er steeds meer behoefte aan en aandacht voor privacybescherming. Maar dit heeft ook een keerzijde, namelijk dat schuldenaren zich achter die privacyregels kunnen verschuilen. Dit maakt het moeilijk voor schuldeisers om hun vorderingen te incasseren.

Daarnaast zorgt de digitalisering voor globalisering van de handel tussen bedrijven en consumenten. Ook dit heeft tot gevolg dat bedrijven soms geen idee hebben wie hun schuldenaren zijn. De afstanden zijn groot.

Met andere woorden zorgt de digitalisering voor anonimisering. Om misbruik te voorkomen, kan het belangrijk zijn dat schuldeisers met elkaar in contact komen om ervaringen te wisselen en eventueel samen maatregelen te treffen, zoals het aanvragen van het faillissement van een schuldenaar. Met dit idee in gedachte heeft TwoSolve een platform ontwikkeld.