Zoeken op batchbestand

Voor incassoprofessionals die regelmatig steunvorderingen zoeken, kan het praktisch zijn om in een zoekopdracht gelijktijdig voor meerdere schuldeisers naar een steunvordering te zoeken. Het platform maakt dit reeds mogelijk, maar het administratieve proces moet nog worden doorontwikkeld. Om die reden bieden we het nog niet digitaal aan.

Het proces zal zo worden ingericht dat een verzamelbestand aangemaakt wordt met een sjabloon dat te vinden is op ons platform. Hiervoor heeft u enkel het handelsregisternummer nodig van de schuldenaren. Vervolgens laadt u het bestand in het platform.

Het nadeel van deze zoekoptie is dat de schuldenaren niet op de hoogte worden gesteld van de zoekopdracht. Hierdoor blijft de waarschuwing aan het adres van de schuldenaar uit en voelt de schuldenaar niet de druk om alsnog te betalen. Bij een geïndividualiseerde zoekopdracht bestaat die druk wel.

Indien u gebruik wilt maken van de optie om via een batchbestand te zoeken, kunt u een mail sturen naar info@twosolve.nl.