Waarom zou u via ons platform een steunvordering zoeken?

Als een schuldenaar uw vordering niet betaalt, dan wilt u daar iets aan doen. U zou een incassoprocedure kunnen starten, maar u kunt ook het faillissement van de schuldenaar aanvragen. Alleen al een serieus dreigement een faillissementsaanvraag dwingt een schuldenaar regelmatig tot betaling. 

Om het faillissement van een schuldenaar aan te kunnen vragen, moet u wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Een van die voorwaarden is dat u een steunvordering heeft. Een steunvordering houdt in dat u niet de enige schuldeiser van de schuldenaar bent. TwoSolve heeft een platform ontwikkeld om naar een steunvordering te zoeken.

Is een steunvordering zoeken ingewikkeld?

Door de digitalisering kan uw schuldenaar overal zitten.  Daarnaast worden de privacyregels steeds strenger. Een kwaadwillige schuldenaar kan zich achter deze regels verschuilen. Daarom hebben wij een platform ontwikkeld, waarmee we de anonimiteit doorbreken. Dat platform kan worden gebruikt door incassoprofessionals, zoals advocaten, deurwaarders en incassobureaus, maar ook door bedrijven zelf.

Uw privacy gegarandeerd

Privacy is essentieel voor zowel de schuldeiser als schuldenaar. Ons systeem voldoet aan alle privacyregels. Waar toestemming nodig is, zorgen wij ervoor dat die toestemming er is en het hele platform verloopt via een beveiligde verbinding. 

Privacygevoelige informatie zal na verloop van tijd worden verwijderd van het platform. Verder kunt u zelf bepalen welke data van u op het platform staat. 

Kosten voor het gebruik van het platform

Op dit moment kunt u gratis gebruik maken van ons platform.

Misbruik

Wij willen voorkomen dat het platform wordt misbruikt. Daarom hebben we in de algemene voorwaarden strenge regels opgenomen. Wij willen bijvoorbeeld “naming and shaming” voorkomen.